OK
title-leftفدراسيون و انجمن هاي حرفه اي title-right
bg-corner

1. انجمن حسابداران خبره هند

2. انجمن حسابداران خبره كانادا

3. انجمن حسابداران خبره انگلستان و ولز

4. انجمن حسابداران خبره استراليا

5. هيئت استانداردهاي حسابداري

6. هئيت استانداردهاي حسابداري مالي

7. هيئت بين المللي استانداردهاي حسابداري

8. انجمن حسابرسي و كنترل سيستم هاي اطلاعاتي

9. انجمن حسابرسان داخلی

10. موسسه(انجمن)رسمی مالیه و حسابداری مستقل(عمومی)

 
 

1

2

3

4

 
 
 

1.انجمن حسابداران خبره هند

ICAI= Institute of chartered Accountants of India

انجمن حسابداران خبره هند یک نهاد قانونی تشکیل شده تحت قانون حسابداران 1949 برای نظارت بر حرفه حسابداران خبره در هند می باشد. انجمن حسابداران خبره هند در طول بیش از پنج دهه از تشکیل نه تنها در کشور هند بلکه در کل جهان به خاطر مشارکت در زمینه های آموزشی، توسعه حرفه ای، حفظ حسابداری با کیفیت بالا، استانداردهای حسابرسی و استانداردهای اخلاقی شناخته شده است.هم اکنون این انجمن دومین نهاد حسابداری بزرگ در کل جهان به شمار می رود. ستاد مرکزی انجمن حسابداران خبره هند در دهلی نو و پنج دفتر منطقه ای هم در بمبئی، چنای، کاپور، کلکته، دهلی نو دارد و 116 شاخه آن هم در سرتاسر کشور هند پخش شده است. علاوه بر این 18 بخش در خارج از هند ، یک دفتر نیز در دبی دارد. در حال حاضر در این انجمن بیش از 350000 دانشجو در حال گذراندن دوره حسابداری رسمی هستند و حدود 135000 نیز عضو دارد. از آن تعداد عضو، 55% با آن همکاری دارند و باقی در استخدام این انجمن هستند. اعضای انجمن حسابداران خبره هند مناصب بسیار حساسی در موسسات حسابرسی کشور های خارجی و شهر های مهم جهان دارند. در حال حاضر 12000 عضو آن در خارج فعالیت می کنند.

انتشارات انجمن:

-          مجله حسابدار خبره

-          خبر نامه های دانشجويي

-          ICAI Patrika

-          ICAI اینترنشنال

-          گزارشگری ثبات

-          برنامه ریزی تجاری

-          جنبه های مالیات بندی بین المللی

-          مطالعه یادداشت های مالی و شناخت 300 تکنیک حسابرسی

-          مسائلی در باب حسابرسی مالیاتی

آدرس سايت :

www.icai.org

2.انجمن حسابداران خبره کانادا

CICA=Canadian Institute of Chartered Accountants

انجمن حسابداران خبره کانادا همراه با انجمن های استانی ، منطقه ای و برمودا به طور تقریبی 72000 حسابدار خبره و 10000 دانشجو را در کانادا و برمودا در عضویت خود دارد. این انجمن تحقیقاتی را در مسائل تجاری کنونی انجام می دهد و از تنظیم استاندارد های حسابداری، حسابرسی و اعتبار بخشی برای تجارت، سازمان های غیر سود گرا و دولت حمایت می کند. این انجمن همچنین راهنماهایی را در مورد کنترل و راهبری صادر می کند، ادبیات حرفه ای را منتشر می سازد و برنامه های آموزشی مستمر را گسترش می دهد و حرفه حسابدار خبره را در سطح ملی و بین المللی معرفی می کند.هدف انجمن حسابداران خبره کانادا حفظ منافع اجتماعی و حرفه حسابدار خبره با انجام نقش رهبری در حفظ صداقت حرفه ای، استانداردها و برتری حسابداران خبره کانادا در سطح ملی و بین المللی از طریق:

-          تقویت کیفیت و اعتبار اطلاعات مالی تولید شده و استفاده شده در بخش های خصوصی و دولتی برای تقویت و بهبود عملکرد سازمانی؛

-          کمک به اعضا در افزایش مشتریان با فراهم کردن اطلاعات بازار و خدمات حرفه ای و تولیدات؛

-          ارائه منبع موثق و مورد احترامی از مشاوره سیاست عمومی، می باشد.

انجمن حسابداران خبره کانادا نه تنها مسئولیت فراهم کردن خدمات به همه اعضایش را دارد بلکه فرصت های مناسبی را برای آنها فراهم می کند تا در فعالیت های آن مشارکت کنند.

انتشارات انجمن:

-          گزارش های سالانه ( در موضوعات گوناگون)

-          تاکید آینده: حسابداران خبره در قرن جدید

-          حرفه حسابداران خبره در کانادا

-          گزارش سالانه انجمن حسابداران خبره کانادا

-          تحلیل ها و مباحث مدیریت

-          صورت های مالی

-          حسابداران خبره کانادا

-          حفظ منافع عمومی: نقش حرفه حسابداری خبره

-          مقتضیات ملی جدید برای توسعه مستمر حرفه ای و اعتبار دهی حرفه ای

-          پیامدهای جنایت ( پول شویی) و اقدامات تامین مالی تروریسم

-          نظارت بر اقدامات ضد پول شویی و تاثیر آن بر شرکت های حسابداری و حسابداران خبره

آدرس سايت :

www.cica.ca

3.انجمن حسابدارن خبره انگلستان و ولز

ICAEW= Institute of Chartered Accountants in England & Wales

انجمن حسابداران خبره انگلستان و ولز بزرگترین نهاد حسابداری در اروپا با بیش از 128000 عضو می باشد. این انجمن با منشور سلطنتی در سال 1880 تاسیس شده است. هم اکنون تاثیر گذار مهمی در سطح بین المللی و نهاد انگلیسی پیشرو در حرفه های مالی ارائه کننده گواهی نامه های جهانی می باشد.

این انجمن بخش مربوط به شکایات دارد که هر سال حدود 1700 شکایت درباره اعضا و شرکت ها دریافت می کند. اگر استانداردهای حرفه ای و اخلاقی اعضا و شرکت ها ، مطابق با انتظارات منطقی عموم و سایر اعضا نباشد ، انجمن مسئولیت نظم دهی و تادیب آنها را به عهده دارد. اعضا و شرکت های عضو هم وظیفه رسیدگی به شکایات را به عهده دارند.

همانطور که اشاره شد، انجمن حسابداران خبره در انگلستان و ولز بنا به منشور سلطنتی در سال 1880 و به دنبال تشکیل شش جامعه حسابداران محلی در لندن، لیورپول، منچسترو شیفلد تاسیس شد. این انجمن به عنوان یک نهاد خبره در وحله اول در جهت منافع عمومی عمل می کند. این انجمن اولین نهاد حسابداری انگلستان و بزرگترین انجمن اروپا است و بیش از 124000 عضو دارد که در حوزه های تجاری  و عمومی در 142 کشور مختلف فعالیت می کنند . بیش از 15000 عضو آن درخارج از انگلستان به زندگی و کار مشغول اند. این انجمن همچنین 9000 دانشجو دارد. گواهی نامه ارائه شده توسط این انجمن از اعتبار بالایی در میان سایر گواهی نامه های بین المللی برخوردار است. اعضای انجمن باید داری حکم حسابدار خبره و ACA ، FCA باشند.

این انجمن فعالیت های گوناگونی در زمینه های آموزش ، تعلیم دانشجویان، توسعه حرفه ای مستمر برای اعضا، حفظ استانداردهای حرفه ای و استانداردهای اخلاقی، فعالیت های جانبی در زمینه مسائل حسابداری فنی و ارائه مشاوره و خدمات ویژه به اعضا انجام می دهد. استراتژی و سیاست های انجمن توسط شورا و کمیته های داوطلبان تعیین می شود.

انتشارات انجمن :

-          کتابچه های اطلاعاتی ( ویژه اعضا)

-          یادداشت های کمکی( مشاوره ای ، فنی، اخلاقی)

-          خبرنامه های ویژه

-          انواع مجلات در حوزه های مختلف همچون حاکمیت شرکتی، گزارشگری مالی، اصول اخلاقی، تجارت اکترونیک، آموزش و توسعه حرفه ای، فناوری اطلاعات، پول شویی، مدیریت ریسک، ساربینز آکسلی ، استقلال حسابرس و ....

آدرس سايت :

www.icaew.co.uk

4.انجمن حسابداران خبره استرالیا

 

ICAA=Institute of Chartered Accountants in Australia

انجمن حسابداران خبره استرالیا یک نهاد حرفه ای متشکل از حسابداران خبره در استرالیا می باشد. حدود 54000 زهبران تجاری امروز و فردا، 43000 حسابدار خبره و 11000 فارغ التحصیل حسابداری استرالیا که در حال حاضر دربرنامه های کلاسی آن ثبت نام کرده اند در این انجمن فعالیت می کنند. اعضای این انجمن در حوزه های گوناگونی از تجارت و صنعت، دانشگاه، دولت در سرتاسر استرالیا گرفته تا 107 کشور در سراسر جهان فعالیت می کنند.هدف این انجمن پیش بردن این حرفه با اختصاص پروژه های رهبری، نظارتی ، تنظیم بالاترین استانداردهای معیار اخلاقی، حرفه ای و آموزشی و تقویت و افزایش دایره حسابداران خبره می باشد.

انجمن حسابداران خبره استرالیا بنا به منشور سلطنتی در سال 1928 تاسیس شده که از سوی ملکه الیزابت دوم در 19 آگوست 2005 به آن اعطا شده است. این انجمن بوسیله هیئت مدیران متشکل از هفت عضو اداره می شود که توسط حسابداران خبره منطقه ای انتخاب شده اند. هیئت مدیران و مشاوران منطقه ای برای دوره سه ساله انتخاب شده اندو رئیس و معاون رئیس آن هم هرسال توسط هیئت مدیره انتخاب می شود.

انتشارات انجمن :

-          مجله چارتر(Charter)

-          راهنمای نرم افزار تجاری

-          خبرنامه الکترنیکی تجاری

-          خبرنامه الکترونیکی فنی

-          خبرنامه الکترونیکی محلی

-          کتابچه های حسابرسی و گزارشگری مالی و تامین اعتبار

-          کتابچه های حسابرسی و تامین اعتبار

آدرس سايت :

www.icaa.org.au

5.هيئت استانداردهاي حسابداري

ASB=Accounting Standards Board

نقش هيئت استانداردهاي حسابداري انتشار استانداردهاي حسابداري است . اين هيئت وظيفه تنظيم استانداردهاي حسابداري را در سال 1990 بنا به تفويض اختيار از سوي كميته استانداردهاي حسابداري بدست آورد.هيئت استاندارد هاي حسابداري همچنین ، با تنظيم كنندگاه استاندارد حسابداري ساير كشورها و هيئت بين المللي استاندارد هاي حسابداري همكاري مي كند تا بر توسعه استانداردهاي بين المللي تاثير بگذارد و مطمئن سازد كه استانداردهاي آن با توجه به پيشرفت هاي بين المللي توسعه يافته اند.

هيئت استانداردهاي حسابداري بيش از ده عضو هيئت مديره دارد كه از آنها دو نفر يعني رئيس و مدير فني نيمه وقت هستند . هيئت استانداردهاي حسابداري در اجراي نقش اش در انتشار استانداردها خود مختار است . اما با اين وجود در همه پيشنهادات و طرح هايش با اعضاء هيئت مديره كاملاً مشورت مي كند.

استانداردهاي حسابداري بوجود آمده بوسيله هيئت استانداردهاي حسابداري در استانداردهاي گزارشگري مالي گنجانده شده اند. بعد از شروع فعاليت اش ،هيئت استانداردهاي حسابداري استانداردهاي انتشار يافته توسط كميته استانداردهاي حسابداري را انتخاب كرد بنابر اين آنها در حوزه تعريف حقوقي استانداردهاي حسابداري قرار مي گيرند. استانداردهاي حسابداري در مورد همه شركت ها كاربرد دارند و ديگر واحد هاي اقتصادي كه صورت مالي فراهم مي كنند نيز از اين استانداردها استفاده مي كنند. يكي از اهداف هيئت استانداردهاي حسابداري توسعه اصولي براي راهنمايي در موقع تنظيم استانداردهاي حسابداري مي باشد كه اين امر در بيانيه اصول گزارشگري مالي هيئت استانداردهاي حسابداري آمده است .

انتشارات انجمن :

برخي از انتشارات هيئت استانداردهاي حسابداري در قبال پرداخت مبلغ آن در دسترس قرار مي گيرد و برخي رايگان است و مستقيماً مي توان از سايت ASB آنرا دريافت كرد.

- استانداردهاي گزارشگري مالي

- بيانيه هاي استاندارد عملكرد حسابداري

- الحاقيه استانداردهاي حسابداري

- استانداردهاي گزارشگری

- ديگر بیانيه هاي تعریف شده هيئت استانداردهاي حسابداري

- پيش نويس افشاگرانه گزارشگري مالي

- ديگر پيش نويس هاي افشاگرانه هيئت استانداردهاي حسابداري

آدرس سايت :

www.frc.org.uk/asb/about

6.هيئت استانداردهاي حسابداري مالي

FASB=Financial Accounting Standards Board

ماموريت هيئت استانداردهای حسابداري مالي پايه ريزي و بهبود استانداردهاي حسابداري مالي و گزارشگري براي راهنمايي و آموزش عموم از قبيل صادر كنندگان استانداردها، حسابرسان و كاربران اطلاعات مالي مي باشد. هدف هيئت استانداردهاي حسابداري مالي براي مشاركت در فعاليت هاي بين المللي، افزايش قياس پذيري بين المللي و كيفيت استانداردهاي استفاده شده درايالات متحده مي باشد . اين هدف منطبق با تعهد هيئت استانداردهاي حسابداري مالي در قبال نهادهاي داخلي مي باشد كه از قياس پذيري اطلاعات در آن سوي مرزهاي ملي نفع مي برد. هيئت استانداردهاي حسابداري مالي براي نیل به آن هدف، همكاري نزديكي با هيئت بين المللي استانداردهاي حسابداري (IASB) و تنظيم كنندگان استاندارد ملي دارد.هيئت استانداردهاي حسابداري مالي بر اين باور است كه پيامد مطلوب تلاش هميارانه بين المللي در جهت تنظيم استانداردهاي حسابداري موجب استفاده از يك سري استانداردهاي حسابداري با كيفيت بالا هم در گزارشگري مالي در داخل و هم آن سوي مرزها خواهد شد.در حال حاضر يك سري استانداردهاي بين المللي حسابداري كه در هم بازارهاي سرمايه پذيرفته شده باشد وجود ندارد . هيئت استانداردهاي حسابداري مالي به منظور رسيدن به استاندارهاي بين المللي با كيفيت و افزايش همگرايي استانداردهاي حسابداري مورد استفاده در كشورهاي مختلف داست به اقدامات گوناگوني مي زند. تقريباً طرح هيئت استانداردهاي حسابداري مالي مورد توجه هيئت بين المللي استانداردهاي حسابداري و ساير كشورهاي مي باشد.

مقالات :

- بيست و ششمين كنفرانس سالانه كمسيون بورس و اوراق بهادار و انجمن گزارشگري مالي ( 2007)

- طرح فني – گزارشگري FASB از آوريل 2007 تا 30 سپتامبر 2007 ( آوريل 2007)

- راهنمايي FASB در مورد سازمانهاي غيرسودگرا ( ژانويه 2007) و . . .

انتشارات :

- مجموعه هاي حسابداري مالی

- بيانيه هاي استانداردهاي حسابداري مالي

- تفاسير

- بولتن هاي فني

- اسناد افشا گری

- صورت جلسه هاي مباحثه اي

- گزارش هاي تحقيقي و گزارش هاي ويژه و . . .

آدرس سايت :

www.fasb.org

7.هيئت بين المللي استانداردهاي حسابداري

IASB=International Accounting Standards Board

در مارس 2001 ، كميته بين المللي استانداردهاي حسابداري به عنوان يك نهاد غير سود گرا در ايالت nلوار آمريكا تاسيس شد . بنياد IASC از خانواده هيئت بين المللي استانداردهاي حسابداري مي باشد كه يك نهاد تنظيم كننده استاندارد حسابداري مستقل در لندن مي باشد.

در 1 آوريل 2001 هيئت بين المللي استانداردهاي حسابداري نقش هاي تنظيم استاندارد حسابداري را از كميته بين المللي استانداردهاي حسابداري گرفت پس بنا بر اين هيئت بين المللي استانداردهاي حسابداري يك نهاد تنظيم كننده استاندارد مستقل در لندن مي باشد كه اعضاي آن از نه (9) كشور مي آيند و نقش های گوناگوني دارند.

هيئت بين المللي استانداردهاي حسابداري متعهد به توسعه يك سري استانداردهاي حسابداري جهاني باكيفيت و قابل اجرا است كه ارائه اطلاعات شفاف و قابل مقايسه را در اهداف كلي همه صورت هاي مالي الزامي سازد . علاوه بر اين ، هيئت بين المللي استانداردهاي حسابداري با تنظيم كنندگان استاندارد حسابداري ملي همكاري مي كند تا در كل جهان به همگرايي در استانداردهاي حسابداري نايل آيد.

[ليست كليه انتشارات اين هيئت ابتدا توسط ايميل به اطلاع در خواست كننده ارسال مي شود و سپس از سوي او اقدامات مربوط به خريد انجام مي گيرد.]

آدرس سايت :

www.iasb.com

8.انجمن حسابرسی و کنترل سیستم های اطلاعاتی

ISACA=Information Systems Audit and Control Association

انجمن حسابرسی و کنترل سیستم های اطلاعاتی از سال 1967 و با جمع شدن گروههای کوچکی از اشخاص با حرفه های مشابه برای گفتگو درباره نیاز به منبع متمرکزی از اطلاعات و راهنماها در زمینه های مربوطه- کنترل های داخلی در سیستم های کامپیوتری که روز به روز در عملکرد سازمان های آنها از اهمیت بیشتری برخوردار می شد- فعالیتش را آغاز کرده است. امروزه ، انجمن حسابرسی و کنترل سیستم های اطلاعاتی با بیش از 65000 عضو در سرتاسر جهان به لحاظ تنوع و پراکندگی شناخته شده است. اعضای آن در بیش از 140 کشور جهان به فعالیت مشغولند و مواضع حرفه ای مربوط به تکنولوژی اطلاعات گوناگونی را تحت پوشش قرار می دهند. آنها تقریباً در همه مقوله های صنعتی از قبیل بانکداری، امور مالی، حسابداری رسمی ،دولت و بخش دولتی و تولید فعالیت می کنند. این تنوع به اعضا امکان می دهد از همدیگر بیشتر یادبگیرندو به تبادل  نگرش های گوناگون خودشان در موضوعات مختلف بپردازند. از دیگر نقاط قوت ISACA، شبکه شعبه های آن است که با بیش از 170 شعبه در بیش از 70 کشور پراکنده شده اند و اعضایشان را در زمینه های آموزش، اشتراک منابع و غیره در سطح محلی پشتیبانی و حمایت می کنند.

انتشارات انجمن :

-          نشریه های خبری

-          گزارش های سالانه

-          مجله کنترل سیستم های اطلاعاتی

-          اهداف کنترل فناوری اطلاعات برای ساربینز آکسلی: نقش فناوری اطلاعات در طراحی و اجرای کنترل داخلی بر گزارشگری مالی(چاپ دوم)

-          استمرار کسب و کار و بهبود نقایص برای مدیران امنیت اطلاعات

-          اجرای پایگاه اطلاعاتی امنیتی و حسابرسی

-          راهنمای اعتبار بخشی IT

-          حسابرسی IT: استفاده از کنترل ها برای حفظ دارییهای اطلاعاتی

-          مفاهیم کلیدی سیستم های اطلاعاتی حسابداری

-          امنیت اطلاعاتی: طراحی، اجرا، سنجش و رعایت

-          تکنیک ها و استراتژی های کشف تقلب( چاپ دوم)

-          طراحی حسابرسی: رویکرد ریسک محور

-          حسابرسی زیرساختاری فناوری اطلاعات . . .

آدرس سايت :

www.isaca.org

9.انجمن حسابرسان داخلی

IIA=Institute of Internal Auditors

انجمن حسابرسان داخلي يك مؤسسه حرفه اي بين المللي با بيش از 130.000 عضو مي باشد. در سراسر دنيا اين انجمن به عنوان پيشرو حرفه حسابرسي داخلي در راهنمايي ، ارائه گواهينامه ، آموزش و تحقيق شناخته شده است.

اين انجمن كه د رسال 1941 تأسيس شده است . شعبه هايي در سرتاسر جهان از جمله ايالات متحده دارد. هدف انجمن حسابرسان داخلي ارائه رهبري پويا در حرفه جهاني حسابرسي داخلي است انجمن حسابرسان داخلي در پاسخ به رشد حسابرسي داخلي و نيازهاي جديد مديريتي ناشي از افزايش اندازه و پيچيدگي سازمانهاي دولتي مشاركت فعالي در اين حرفه دارد.

در سالهاي آغازين تأسيس انجمن حسابرسان داخلي در سال 1941 ، افزايش رشد و توسعه فزاينده سازمانها كنترل و كارآمدي عملكردي آنها را مشكل ساخت . همچنين گذار به جنگ اقتصادي مسئوليت سازمان ها را در قبال برنامه ريزي ، فراهم كردن عناصر ، كارگر ، رعايت قوانين و مقررات دولتي و تأكيد بيشتر بر هزينه ها را افزايش داد. بنابر اين مديريت قادر نبود هم حوزه هاي عملياتي سازمان را بررسي كند و ارتباطات كافي با اشخاص كه مستقيم يا غير مستقيم براي آنها گزاش تهيه مي كردند داشته باشد . مديريت در جستجوي راههايي براي مقابله با اين مشكلات جديد افراد جديدي را به كارگماشت تا بررسي كنند كه چه چيزي و چرا اتفاق مي افتد و آنها را به او گزارش دهند. اين اشخاص "حسابرسان داخلي" ناميده شدند ....

انتشارات انجمن :

-          راهنمای 2007 خریدار : نرم افزار حسابرسی، مقابله با تقلب و اطمینان بخشی

-          راهنمای کابران در حسابرسی فساد

-          سیستم های اطلاعاتی حسابرسی

-          مجموعه های امنیتی و کنترلی حسابرسی

-          راهنمای مدیریت ریسک حسابرس

-          مدیریت منازعه و مهارت های مذاکره ای برای حسابرسان داخلی

-          مدیریت ریسک شرکتی

-          حسابرسی فناوری اطلاعات: اعمال غیر قانونی و غیر مشروع

-          کنترل مالی داخلی عمومی: چارچوبی جدید برای مدیریت بخش دولتی

-          مجله حسابرس داخلی

آدرس سايت :

www.theiia.org

10.موسسه(انجمن)رسمی مالیه و حسابداری مستقل(عمومی)

CIPFA=Chartered Institute of Public Finance and Accountancy

انجمن رسمی مالیه و حسابداری مستقل یکی از نهادهای حسابداری حرفه ای پیشرو در انگلستان و تنها نهاد متخصص در بخش دولتی است. این موسسه از طریق تنظیم و نظارت بر استانداردهای حرفه ای، مسئولیت آموش و تعلیم حسابداران حرفه ای را بر عهده دارد.CIPFA که در میان سایر نهادهای حسابداری حرفه ای در انگلستان منحصر به فرد می باشد، مسئولیت تنظیم استانداردهای حسابداری را برای بخش عمده ای از اقتصاد و بالاخص حکومت محلی را بر عهده دارد. اعضای این موسسه اغلب در سطوح بسیار ارشد در نهاد های ارائه کننده خدمات دولتی و در آژانس های حسابرسی ملی و شرکت های حسابداری بزرگ کار می کنند. بخاطر صداقت حرفه ای، استانداردهای حرفه ای و فنی خوب در سرتاسر دنیا بسیار مورد توجه و احترام هستند. همچنین، CIPFA یک سری خدمات مشاوره ای، اطلاعاتی و آموزشی برای سازمان های دولتی( عمومی) رائه می دهد. هفته نامه آن با عنوان مالیه عمومی در کل کشور از خوانندگان زیادی برخوردار است.

انتشارات انجمن :

-          خبرنامه های الکترنیکی

-          پیشبرد گزارشگری و حسابداری ثبات- دستورالعملی برای سازمان های دولتی

-          اصول کمیته حسابرسی سیستم محور

-          کمیته های حسابرسی- راهنمای عملی برای نهادهای محلی

-          نگرش حسابرسی

-          آیین نامه عملکرد برای حسابرسی داخلی در حکومت محلی در انگلستان

-          راهنماهای حسابرسی کامپیوتری

-          رویکردهای نظام راهبری سازمانی در بخش دولتی

-          نظارت بر بودجه و کنترل در تعاونی های اجتماعی . . .

آدرس سايت :

www.cipfa.org.uk

بازگشت به ابتداي صفحه


 
bg-corner